Reviews over
tegelzetter.nl

Marco is professional pur sang

Marco is pro-actief, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Het eindresultaat is prachtig. Genieten elke dag van de mooi betegelde en gekitte douche en wc

– Rob van Betuw, 19 maart 2023

Marco en Beau hebben prachtig werk geleverd

Marco en Beau hebben prachtig werk geleverd
Marco en Beau hebben prachtig werk geleverd. Ze werken goed door en leveren vakwerk. De uitgezochte tegels welke via Julius v.d. Werf zijn geleverd hebben een mooie tijdloze en strakke uitstraling. De tegels voor de badkamer, het toilet, de woonvloer en verdiepingsvloer zitten er strak in. Kortom: mooie tegels en vakkundig verwerkt! Dank jullie wel!

– HJ, 17 februari 2023

Strak!

Mooi strak getegeld.

– W. Molenmaker, 26 april 2023

Snelle offerte

Snelle offerte, planning was uitstekend en netjes en schoon op geleverd. Heel blij met onze nieuwe tegels in de badkamer.
.

– Henk Jan de Jong,, 26 april 2023

Vakmanschap

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor jullie uitstekende service en vakmanschap bij het adviseren en plaatsen van de groene tegeltjes in combinatie met de gouden strips in ons nieuwe toilet. Jullie hebben ons positief verrast met jullie expertise en toewijding.

Annet, jouw advies bij het kiezen van de groene tegeltjes in combinatie met de gouden strips was van onschatbare waarde. Je luisterde aandachtig naar onze wensen en stijlvoorkeuren en wist precies welke tegels daar het beste bij zouden passen. Je gaf ons vertrouwen in onze keuze en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De groene tegeltjes geven het toilet een frisse en levendige uitstraling waar we elke keer weer van genieten. Wij hebben geen ‘recht-toe-recht-aan’ huis, dat maakte het extra complex maar je hebt laten zien dat je ook hier precies de juiste combinaties hebt kunnen maken.

Marco, jouw vakmanschap en oog voor detail tijdens het plaatsen van de tegeltjes waren indrukwekkend. Je werkte met precisie en zorg, waardoor de tegeltjes perfect geplaatst werden. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en we zijn ontzettend tevreden met het vakwerk dat je hebt geleverd. Je hebt ons nieuwe toilet omgetoverd tot een ruimte die echt een statement maakt, perfect in balans met de rest van de boerderij.

Niet alleen waren we onder de indruk van jullie individuele prestaties, maar ook van de algehele klantenservice van Tegelzetter STUDIO. Jullie waren altijd bereikbaar en vriendelijk, en jullie reageerden snel op onze vragen en verzoeken. Jullie professionaliteit en betrokkenheid maakten het hele proces zeer aangenaam en stressvrij.

Ik zou Tegelzetter STUDIO zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en deskundig tegelzetbedrijf. Jullie hebben bewezen dat jullie niet alleen uitstekend kunnen adviseren, maar ook vakwerk kunnen leveren. Bedankt voor jullie toewijding, passie en het creëren van een prachtig toilet waar we trots op zijn.

– Eric, 01 oktober 2022

Enorm vriendelijk personeel

Telefonisch gebeld voor een afspraak te maken om tegels te bekijken, enorm vriendelijk personeel.

Eenmaal aangekomen bij de studio op ons gemak met een kop koffie tegels uitgezocht en er werd meegedacht in verband met onze kleinere badkamer.
Veel variatie van tegels!

Toen wij er uit waren een afspraak gemaakt voor het plaatsen en het eindresultaat mag er zeker zijn!

Bedankt team Tegelzetter.

– Nic Oost, 22 April 2023

Een echte aanrader!

Marco en Annet bieden een geweldige service en leveren prachtig resultaat. Het begon bij Annet in de winkel waarin zij ons adviseerde over stijl en formaat, met inachtneming van onze wensen en budget. Marco heeft vervolgens alles betegeld, met oog voor detail! We hebben in totaal 4 ruimtes laten betegelen en genieten nog elke dag van het resultaat. Kortom een echte aanrader!

-Luuk, 20 februari 2023

Strakke visgraat

We hadden wat ideeën op Pinterest opgeslagen en daarmee zijn we naar de studio gegaan. Annet wist precies welke tegels mooi zouden kunnen zijn. We hadden gerekend op een lange wachttijd, maar het was binnen een paar weken geregeld. De tegels zijn ontzettend strak in visgraat op de muur gezet. Heel blij mee!

– Karla Derks, 16 februari 2023

Beste tegelzetter van Friesland!

Met een idee van wat we wilden zijn we naar de Tegelstudio in Joure gegaan. Annet hielp ons met een hele goede voorkeuze snel tot de juiste combinatie van tegels te komen. Heel inspirerend!
De badkamer is vervolgens perfect getegeld én op de afgesproken tijd opgeleverd. Met alle hoeken in verstek. Marco is een echte vakman die weet wat mooi is en hoe het hoort. Netjes, snel en volgens afspraak. Zoek niet verder.

– Jeroen Blaauw, 4 mei 2023

Vakman

Vriendelijk contact. Komt gemaakte afspraken na. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend.

– Tineke en Rudi, 26 april 2023

Zeer tevreden!

Wat een toppers! Ontzettend blij met onze slabs en tegels in onze badkamer. Erg netjes afgewerkt en het contact is goed. Ze denken graag mee en staan altijd voor je klaar! Nogmaals heel erg bedankt!

– Rina Stuiver, 01 februari 2023

Zo kan het dus ook!

Zo kan het dus ook! Een goed en creatief ontwerp in de badkamer en toiletten wat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Installatiewerk exact volgens planning uitgevoerd en super vakwerk. ga zo door!

– Cees, 03 April 2023

Marco Nijholt TEGELZETTER Joure 👍

Uitstekende communicatie , goede prijs kwaliteit verhouding , ervaren tegelzetter die vooral ook meedenkt over de gemaakte tegel keuze en keurig werkt , met als naservice leuke attentie en uitleg van tegelonderhoud .

– Aize valk, 13 maart 2023

fantastisch werk geleverd!

Fantastisch werk geleverd!! Grote vloertegels laten leggen door de tegelzetter. Marco heeft een prachtige verdeling gemaakt, zodat de voegen mooi doorlopen. En uitkomen / stroken met andere ruimtes. Super strak gelegd, totaal geen oneffenheden bij de tegels onderling. Puur vakmanschap!!

– Sip Jan Bosma, 18 februari 2023

Badkamer betegeld

Onlangs hebben Marco en Beau van Tegelzetter.nl slabs en vloertegels bij ons in de badkamer geplaatst. Alles verliep soepel en volgens afspraak. De grote slabs waren voor hun ook geen probleem, dat was goed geregeld middels een kraan door een naastgelegen slaapkamerraam. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer.

– Marian M, 28 maart 2023

Top gedaan Marco, bedankt!

Marco heeft alle tegelwerk gedaan de afgelopen jaren in ons hele huis. Prachtig gedaan! Wij genieten hier iedere dag van!

– Karin, 26 april 2023

Super Strak!

Afgelopen december heeft Marco met een collega onze gehele woonkamer, keuken, bijkeuken en gang betegeld. Ligt er super strak in. Zeer tevreden. We zijn ook goed geholpen met het uitzoeken van een mooie tegel hiervoor. Voor een volgende klus zouden we Marco zonder twijfel weer vragen!

-Yke Zoetendal, 28 april 2023

Levert professioneel werk

Levert professioneel werk. Duidelijk een tegelzetter met veel ervaring. Sympathiek en prettig in de omgang, denkt mee in oplossingen. Heeft mooie keuze in aantal tegels. Badkamer en vloer in de hal zien er beiden perfect uit.
1e Keus aanrader!

-Ellen ten Boom, 01 November 2022

mail ons

stuur een e-mail

per telefoon

liever bellen?